Jessie van der Graaff – Verpleegkundig zorgcoördinator

Hoi! Sinds 1 november 2022 ben ik werkzaam bij Standby Thuiszorg als Verpleegkundig Zorgcoördinator. Vijf jaar geleden ben ik als HBO-Verpleegkundige afgestudeerd aan Avans Hogeschool in Den Bosch.

In de afgelopen jaren heb ik tijdens stages en in mijn werkzame periode binnen verschillende sectoren van de gezondheidszorg ervaring opgedaan. Denk hierbij aan de thuiszorg, verpleeghuizen, ziekenhuizen en revalidatieafdelingen. Standby thuiszorg biedt mij de kans om het verschil te maken voor onze cliënten. Ik vind het ontzettend mooi dat we er met elkaar voor kunnen zorgen dat iemand zo lang mogelijk in zijn eigen omgeving kan blijven wonen en in veel gevallen daar kan komen te overlijden, omringd door geliefden en naasten. Ondanks dat ik niet meer directe cliëntenzorg verleen, beslaat cliëntcontact een groot gedeelte van mijn functie. Dit vind ik ontzettend leuk!

Ik woon al een aantal jaar samen met mijn vriend in Den Bosch. Samen vinden we het erg leuk om te koken. Ook vind het heerlijk om buiten te zijn en ben dan ook regelmatig te vinden op mijn eigen moestuin. Verder vind ik het gezellig om een terrasje te pakken of lekker uiteten te gaan met vriendinnen.

Ga terug naar ons team
Zorgen dat jij jezelf kan blijven