Jenny Heilbron – Medewerker zorg administratie

Sinds 1 augustus ben ik werkzaam voor Standby thuiszorg als medewerker zorgadministratie. Ik heb expliciet voor Standby als werkgever gekozen omdat, bij Standby beslist de zorgvrager welke zorg er wordt geleverd. De regie ligt volledig bij de zorgvrager, ik vind dit persoonlijk een zeer mooi concept. Waar vind je dit elders?

Met name is mijn functie gericht op, de kwaliteit van de elektronische cliënten dossiers te bewaken, hier ligt dan ook mijn expertise. In het verleden ben ik werkzaam geweest in de zorgsector als administratief medewerker en coördinator van zorgafdelingen binnen de intramurale setting. Ik ben verheugd een steentje bij te mogen dragen aan de kwaliteit van zorg voor onze zorgvragers, en om klaar te staan voor onze zorgverleners.

Naast dat ik werkzaam ben bij Standby, ben ik woonachtig in Tilburg, gezellig met mijn partner en mopshond genaamd Vito. Vito en ik zijn ruim anderhalf jaar geleden vanuit de randstad verhuisd naar het mooie Brabant. Verder breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden. Ik kan uren door tuincentrums lopen, ik ben namelijk gek op planten/decoratie! Ook kan ik mijzelf verliezen in een goed boek, dan is het zo een paar uur verder 😉.

Ga terug naar ons team
Jenny
Zorgen dat jij jezelf kan blijven