Cor de Groot – Relatiebeheerder

Sinds 1 oktober 2022 ben ik werkzaam als relatiebeheerder bij Standby Thuiszorg. Hiervoor heb ik  altijd gewerkt als accountmanager bij een lokale huis -aan- huis krant. Dit was een commerciële functie en bestond om de zakelijke doelstellingen van de klant te realiseren uit het verkopen van advertentieruimte, het adviseren en meedenken met de klant, om een zo groot mogelijk bereik te genereren.

Als relatiebeheerder bij Standby Thuiszorg zie ik veel raakvlakken met mijn vorige functie het verlenen van een dienst in dit geval zorg op maat, om de client zolang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving te kunnen laten wonen. Mijn functie is verwijzers en zorginstanties te attenderen en adviseren over de mogelijkheden van ons zorgaanbod zodat ze voor elke zorgvraag de beste zorg kunnen faciliteren.

Ik woon nu alweer zestien jaar met veel plezier in Tilburg, samen met mijn vriendin en twee opgroeiende zonen. Zomerdag gaan we vaak bij familie op bezoek en pakken de boot om te gaan varen over de prachtige Fries meren. In de weekenden vind ik het leuk om in de tuin te werken en in en om het huis te klussen, of op een regenachtige dag lekker te binge-watchen.

Ga terug naar ons team
Cor de groot
Zorgen dat jij jezelf kan blijven