Bernadet Gelinck – Zorgadviseur

Na een aantal jaren in de bereikbaarheidsdienst voor Standby gewerkt te hebben, ben ik gevraagd voor de afdeling zorgadvies van Standby. Een mooie functie bij een mooi bedrijf. Hoe mooi en waardevol is het om thuis in uw eigen vertrouwde omgeving mooie en goede zorg te mogen ontvangen. Ongeacht of het hierbij gaat om ouderenzorg, chronische zorg of tijdens de laatste levensfase van een dierbare.

Samen met u bespreek ik graag de mogelijkheden om een zo mooi mogelijke invulling aan uw zorgwensen te geven. Iets voor een ander kunnen betekenen dat is waar het allemaal om draait. Hoe fijn is het dan dat ik een startpunt kan en mag zijn bij de start van een mooie en vaak waardevolle zorg. Vanuit de bereikbaarheidsdienst heb ik 3 jaar lang de verschillende aspecten van de vragen in de zorg meegemaakt. En altijd gaf het mij enorm veel voldoening als ik iets kon betekenen in deze diverse vragen.

Zoals je op de foto kan zien, ben ik gek op bloemen. In mijn vrije tijd hou ik van reizen, lezen, wandelen en breng ik graag tijd door met mijn gezin met 3 zonen, familie en vrienden.

Ga terug naar ons team
Zorgen dat jij jezelf kan blijven