Ons team

Het enthousiaste team van Standby thuiszorg staat al sinds 1999 klaar voor cliënten met een terminale of chronische ziekte. Bekijk hieronder per afdeling welke toppers er voor u klaar staan.

Afdeling HR

Margo van Waardenburg
HR Adviseur

Mijn passie vanuit HR is mensen zichzelf laten zijn en in hun kracht zetten zodat zij hun werk op de best mogelijke manier kunnen uitoefenen.  Het mooie aan Standby is dat we een hecht team zijn en met zijn allen hetzelfde doel willen nastreven, ieder op zijn eigen gebied.

Lees verder >

Afdeling Finance

Patty van de Wetering
Teamleider Finco

Sinds juli 2018 ben ik werkzaam bij Standby thuiszorg. Voordat ik bij Standby kwam werken was ik acht jaar werkzaam als juridisch secretaresse bij een advocatenkantoor...

Lees verder >

Kalung Wong
Financial controller

Samen met mijn collega’s optimaliseer ik de financiële processen binnen de organisatie. Vanuit mijn vakgebied hoop ik mijn collega’s binnen Standby thuiszorg te "ontzorgen".

Lees meer >

Kitty Hölzken
Financial controller

Mijn naam is Kitty Hölzken, woonachtig in Rosmalen en sinds 4 Juli ben ik werkzaam bij Standby thuiszorg. Ben heel hartelijk ontvangen en voel me na een paar weken al helemaal thuis.

Lees meer >

Afdeling Marketing en Communicatie

Eveline Strzeszewski
Marketing en Communicatie
Coördinator

Sinds mei 2021 ben ik werkzaam bij Standby thuiszorg. Voordat ik hier kwam werken, werkte ik als accountmanager bij YoungCapital en producer bij Talpa.

Lees verder >

Carlos Salsbach
Online Marketing/ SEO werkzaamheden

Sinds begin van 2022 ben ik werkzaam voor Standby thuiszorg als junior online marketeer/SEO Specialist. Wat begon als een stageperiode leidde tot een vaste plek in het bedrijf.

Lees verder >

Anke Kuppen
Allround Marketeer

Mensen de zorg geven die ze nodig hebben en die bij ze past. Dat gun je iedereen. Als marketing afdeling zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen Standby thuiszorg leren kennen. 

Lees verder >