Standby thuiszorg

Uw hele leven bent u een persoon met een eigen persoonlijkheid, eigen dagritmes en eigen gedragingen. Het ‘one size fits all’ principe is al sinds oudsher aanwezig bij de reguliere thuiszorg. Wij van Standby thuiszorg geloven daar niet in. Wij zorgen ervoor dat u zelf de regie kan houden over de manier waarop u thuis wilt blijven wonen.

Bij Standby thuiszorg bepaalt u welke zorg u wanneer krijgt en door wie dit verleend wordt. Wij faciliteren u in een klein, door u gekozen team van fijne en professionele zorgverleners die ervoor zorgen dat u thuis kan blijven wonen. Dit doen wij door zorg te leveren vanaf 3 tot zelfs 24 uur per dag.

Specialist in complexe zorgvragen

Standby thuiszorg is een thuiszorgorganisatie gespecialiseerd in het organiseren van complexe zorgvragen. Denk hierbij aan terminale zorg tot wel 24 uur per dag of chronische zorg bij bijvoorbeeld dementie, Parkinson of kanker. Wanneer de reguliere thuiszorg niet meer volstaat, zijn wij het alternatief voor een hospice of een verpleeghuis.

Wij kijken graag samen met u en uw familie naar de mogelijkheden die wij hebben en hoe dit gefinancierd zou kunnen worden. Bent u nieuwsgierig wat wij allemaal doen en wilt u graag een keer contact? Kom dan gerust een keertje langs bij een van onze vestigingen, stuur een mailtje of bel ons.

Neem direct contact met ons op