Het is alweer april. Het eerste kwartaal zit erop en het mooie weer komt ons weer tegemoet. Heb jij hier al mooi gebruik van kunnen maken met familie, vrienden of cliënten?

Dag van de Verpleging

Standby thuiszorg wil graag iets extra’s doen voor haar zorgverleners. Daarom organiseren wij op 13 mei in het teken van de Dag van de Verpleging een Skillslab op onze vestiging in Boxtel. Alle zorgverleners met het niveau verzorgende IG of hoger kunnen zich hiervoor aanmelden.

Meer informatie over het Skillslab >

Contact vestigingen

Standby thuiszorg heeft verschillende vestigingen geopend het afgelopen jaar. Iedere vestiging heeft haar eigen contactgegevens. Mocht je op zoek zijn naar een specifieke vestiging of vestigingsmanager, dan kun je deze direct bellen.

Bekijk de contactgegevens per vestiging >

Cliëntenraad Standby Zorg

Standby Zorg is op zoek naar leden voor de cliëntenraad. Dit is een adviserend orgaan binnen de organisatie die zal meewerken aan het ontwikkelen en verbeteren van de organisatie. Ken jij iemand met een visie op thuiszorg die wellicht onderdeel zou willen worden van de cliëntenraad? Laat ons dit dan weten!

Bekijk de vacature voor cliëntenraad >

LinkedIn Groep

Standby thuiszorg heeft haar eigen LinkedIn groep voor zorgverleners. Hierin wordt onder andere nieuws gedeeld over de zorg en over het werken als zzp’er. Heb jij je al aangemeld?

Meld je aan voor de LinkedIn groep >

Zorgverlener actie

Heb jij zelfstandige zorgverleners in je netwerk? Wellicht kun je hier dan iets mee verdienen. Wanneer je een zorgverlener aandraagt bij Standby thuiszorg krijgen jullie beiden een bol.com cadeaubon ter waarde van € 20,00 op het moment dat de nieuwe zorgverlener 50 uur voor Standby heeft gewerkt.

Mail ons welke zorgverlener via jou komt >

Vakblad thuiszorg

In het vakblad thuiszorg lees je alles over het vakgebied thuiszorg. Zo blijf je op de hoogte! Het vakblad wordt 4 keer per jaar ontwikkeld en alle abonnees ontvangen dan een mooi tijdschrift thuis op de deurmat. De kosten hiervoor zijn € 12,50 per jaar. Heb je interesse?

Lees meer over het vakblad thuiszorg >