Thuis blijven in de laatste levensfase?

Liefdevol afscheid nemen in uw eigen omgeving

Wanneer uw naaste zijn of haar laatste levensfase ingaat, komt er ontzettend veel op u af. In deze fase wilt u zich volledig kunnen richten op een zo mooi mogelijk afscheid. Wij nemen de zorg uit handen, zodat u en uw naasten zich daar geen zorgen over hoeven te maken. De plek waar u altijd gewoond heeft is voor velen ook de plek waar u afscheid wil nemen. Wij maken dat afscheid voor u mogelijk.

Meer informatie? Bel Standby! 088 – 018 02 00 (24/7 bereikbaar)

Thuiszorg in de laatste levensfase

Wanneer uw naaste de diagnose terminaal ziek heeft gekregen, is er geen zicht meer op genezing en moeten er allerlei zaken geregeld worden. Heeft u bijvoorbeeld thuiszorg nodig, moeten er aanpassingen in uw huis worden gedaan of heeft u extra hulpmiddelen nodig? Met deze zaken wilt u zich op dit moment totaal niet bezig houden.

Dat is waar wij als Standby thuiszorg u kunnen ondersteunen. Wij stellen bij deze zorg een klein team van gespecialiseerde zorgverleners samen voor de verzorging aan huis. Indien u daar behoefte aan heeft zelfs 24 uur per dag.

Kosten bij thuiszorg

Thuiszorg in de laatste levensfase wordt altijd deels vergoed, in sommige gevallen geldt er zelfs geen enkele eigen bijdrage. Onze afdeling zorgadvies denkt graag met u mee en zoekt naar de meeste geschikte oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De kracht van Standby thuiszorg

clock

Zorg binnen

24 uur opgestart

maps and flags

Zorg door

heel Nederland

check mark

Afgestemd op

uw wensen

nurse

Vast team van

zorgverleners

Zorg via Standby thuiszorg

Wij beginnen met het inventariseren van uw persoonlijke wensen en zorgbehoeften. Waar wilt u ondersteuning bij en wat wilt u juist absoluut zelf blijven doen? Heeft u voldoende aan zorg in blokken van een aantal uur of wilt u dat er 24 uur iemand bij u thuis aanwezig is? Wij adviseren u hoe wij u kunnen ondersteunen in deze moeilijke periode en wat onze zorgverleners voor u kunnen betekenen.

In veel gevallen kunnen wij binnen 24 uur de gevraagde zorg bieden bij u thuis. Ook regelen wij de vereiste hulpmiddelen voor u, of ondersteunen u bij de aanvraag hiervan. Wij zorgen dat u zo snel mogelijk naar huis kunt en ook in uw laatste levensfase uzelf kunt blijven in uw eigen vertrouwde omgeving.

telephone

Zorg aan huis nodig? Bel Standby!

088 – 018 02 00 (24/7 bereikbaar)

Telefonisch extra informatie ontvangen

Bel (088) 018 02 00 of vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug wanneer het u uitkomt.

Verzekeraars waar we mee werken