Kanker2019-01-14T11:35:38+00:00

Op zoek naar zorg bij kanker?

Wilt u meer informatie over terminale zorg? Laat uw gegevens achter en u kunt de informatie downloaden.

Wanneer iemand last heeft van kanker betekent dit dat er sprake is van een aanhoudende celdeling. Afhankelijk van het type kanker en het stadium waarin het zich verkeerd, neemt de kans tot genezing af. Bij behandeling van kanker kan er gekozen worden voor curatie (genezing) en palliatieve zorg (het verachten van de pijn). De meest voorkomende vormen van kanker zijn protstaatkanker, longkanker, darmkanker en borstkanker.

Zorg bij curatie

In het geval van curatie ofwel genezing van de kanker kan zorg thuis nodig zijn. Denk hierbij aan huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging of zelfs verpleegtechnische handelingen. De zorgverleners komen naar u toe en helpen u met de taken die nodig zijn.

Palliatieve thuiszorg

In het geval van palliatieve zorg, dus het verzachten van de pijn, kan er ook baad zijn bij huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging en verpleegtechnische handelingen. Echter hebben we hier vaak te maken met een terminale ziekte. Gelukkig kunnen wij dit bieden tot wel 24 uur per dag, afhankelijk van uw wensen.

Wilt u terminale zorg aanvragen voor kanker of gewoon meer informatie over zorg bij kanker? Vraag dan terminale zorg aan en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Ook als het gaat om niet terminale kanker kunt u dit formulier invullen en dan bekijken we de situatie.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering