U bent van harte welkom

Wilt u graag meer informatie over Standby thuiszorg? Of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Dan horen we heel graag van u. Bekijk hieronder onze verschillende contactmogelijkheden. Wij helpen u graag.

Zorg door heel Nederland

Standby thuiszorg organiseert complexe thuiszorgvragen door heel Nederland. Onlangs zijn we verhuisd met het hoofdkantoor naar de Vughterweg in ‘s-Hertogenbosch.

Wij zijn vanuit ons hoofdkantoor in heel Nederland actief, van waaruit we intensief contact onderhouden met onze zorgverleners en cliënten. Daarnaast zijn onze relatiebeheerders actief in heel Brabant waarbij ze in nauw contact staan met o.a. huisartsen, casemanagers, praktijkondersteuners en ziekenhuizen.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar thuiszorg? Neem dan contact op met ons hoofdkantoor in ‘s-Hertogenbosch op telefoonnummer 088-0180200 of via e-mailadres [email protected]. Wij zorgen dat uw vraag bij de juiste afdeling komt.

Heeft u een andere vraag? Dan kunt u contact met ons opnemen door ons een bericht te sturen via één van de onderstaande kanalen. Wilt u direct één van onze medewerkers spreken? Dat kan!

Als u een vraag heeft voor zorgvilla Ome Jan of Wonen bij de familie, dan kunt u rechtstreeks contact met hen opnemen via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Contactgegevens

Hoofdkantoor ‘s-Hertogenbosch

Vughterweg 47
5211 CK ‘s-Hertogenbosch

(088) 01 80 200
[email protected]

Zorgvilla Ome Jan

Ravelijn 1 (navigatieadres: Reutsedijk 9)
5264 PD Vught

www.wonenbijomejan.nl
(073) 50 35 041
[email protected]