Careassist online2019-04-19T12:14:05+00:00

Maandag 15 april 2019 heeft Itension een update uitgevoerd van Care Assist Online. Door deze update is de link naar de mobiele website komen te vervallen. Mocht u de link opgeslagen hebben in uw favorieten, dan kunt u deze vanaf vandaag vervangen door de volgende link: https://standby.careassist.nl of door te klikken op onderstaande knop “Inloggen bij Care Assist Online”.

Alle problemen die zijn ontstaan rondom de update van CareAssist Online zijn verholpen.

Bekijk hier de nieuwe handleiding van CareAssist Online.

Download de handleiding

Inloggen bij Careassist online

Als cliënt van Standby thuiszorg bent u altijd geïnformeerd over hoe uw zorgvraag georganiseerd is. Via het online portaal Careassist online krijgt u toegang tot uw persoonlijke omgeving. Hier heeft u inzage in de zorgverleners die aan uw persoonlijke zorgteam gekoppeld zijn, u kunt zien hoe de planning voor de komende periode samengesteld is en tevens heeft u inzage in alle facturen die u ontvangen heeft.

Inloggen bij CareAssist Online

Ben jij zorgverlener?

Ben jij zorgverlener en ben je op zoek naar een extra klus? Dan ben je bij Standby thuiszorg aan het goede adres! Bekijk via onderstaande knop onze openstaande zorgvragen en reageer als jij deze zorgvraag zou willen invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en gaan samen kijken hoe we met deze of andere soortgelijke zorgvragen aan de slag kunnen gaan.

Bekijk openstaande zorgvragen

Wil je meer informatie over zorg verlenen via Standby thuiszorg? Via onderstaande knop vind je een overzicht van alles wat je moet weten als zzp’er via Standby thuiszorg, zoals algemene voorwaarde, factureringsmomenten en een handleiding voor CareAssist.

Informatie zorgverleners

Bent u cliënt?

Bent u cliënt bij Standby thuiszorg? Dan kunt u hier alle informatie vinden die u nodig heeft, zoals de algemene voorwaarden, de privacy verklaring en uitleg over Care Assist. Kies hieronder de knop die past bij uw situatie.

ZVW cliënt
WLZ cliënt
Particuliere cliënt

Recente artikelen

De dag van de palliatieve zorg

Op woensdag 10 oktober 2018 was het de internationale dag van de palliatieve zorg (IDPZ). Samen met verschillende organisaties uit de omgeving heeft Standby thuiszorg voor het 6e jaar op rij een mooie avond georganiseerd in het teken van palliatieve thuiszorg…

Een dag als cliëntmanager

Je kent ze vast wel, de cliëntmanagers van Standby thuiszorg. Ze staan dagelijks klaar voor onze zorgverleners en proberen de zorg zo goed mogelijk te organiseren. Maar hoe ziet een dag van een cliëntmanager er nu uit? Dat zijn wij…

De Dag van de Thuiszorg 2018

De Dag van de Thuiszorg

Op dinsdag 25 september 2018 was de 19de dag van de Thuiszorg georganiseerd door Standby thuiszorg. Dit hebben we uitgebreid gevierd bij Bolwerk in Den Bosch met meer dan 50 van onze zzp’ers. Het doel van deze dag: onze zorgverleners in het zonnetje zetten…