Het afscheid van je leven

Er komt veel kijken bij de laatste levensfase. Door vooraf over dingen na te denken, of wellicht te regelen kunt u zich vooral bezighouden met datgene wat echt belangrijk is op het moment dat u afscheid moet nemen.

Had ik het maar geweten…

Wij horen het iedere dag wel een keer. Had ik het maar geweten…

De laatste levensfase is een fase waar men vaak niet te lang bij stil wil staan. Een fase die wij het liefste allemaal zo ver mogelijk voor ons uit willen schuiven. Tot op een dag deze ineens is aangebroken. Een onbekende situatie waar veel emotie bij komt kijken. Dan is het fijn om al wat informatie te bezitten of dat er sommige dingen al geregeld zijn. Zodat de praktische zaken niet de overhand hoeven te krijgen.

Standby thuiszorg neemt u daarom mee in de wereld van thuiszorg. Er zijn veel mogelijkheden als het op zorg aankomt. Ieder mens is anders zo ook de zorg, daarom is zorg maatwerk. Peter Merkx van Standby thuiszorg zal uitleggen hoe maatwerkzorg ingezet kan worden. Zodat bijvoorbeeld een verblijf in een hospice of ziekenhuis niet noodzakelijk is.

Daarop volgend zal Bijnen uitvaartzorg u informeren over wat u op voorhand allemaal kunt regelen. Zo kunt u door middel van een wilsbeschikking zelf aangeven hoe u wilt dat uw uitvaart eruit komt te zien. Door over deze zaken op voorhand na te denken is het voor u en uw naasten iets makkelijker in moeilijke tijden.

Om meer inzicht te krijgen in alle mogelijkheden verzorgen Standby thuiszorg en Bijnen Uitvaartzorg een informatieavond op woensdag 25 januari over de laatste levensfase, zodat u achteraf kunt zeggen “Wat fijn dat ik het wist”.

Programma

woensdag 25 januari
18:45 uur: Opening zaal
19.00 – 19.45 uur: Presentatie Standby thuiszorg door Peter Merkx
19.45 – 20.30 uur: Presentatie Bijnen Uitvaartzorg door Ronald Stolk
20:30 – 21:00 uur: Afsluiting

De informatieavond is kosteloos en vindt plaats bij Bijnen Uitvaartcentrum in Vught.

Bijnen Uitvaartcentrum
Wolfskamerweg 16
5262 SJ Vught

U kan zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Via de mail ontvangt u dan een bevestiging.

Voor verder vragen mag u contact opnemen met: [email protected]