Dé specialist in thuiszorg

Voor lange zorgblokken tot wel 24 uur per dag

Wilt u direct contact met één van onze medewerkers?

Bel 088-0180200 of kijk op onze contactpagina voor overige communicatiemogelijkheden.

Wij zijn verhuisd!

Wij zijn verhuisd naar de Vughterweg 47 (5211 CK) in ‘s-Hertogenbosch.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Maak onderstaand een keuze

Lachende oma
Informatie over thuiszorg
Oma en verzorger in een rolstoel
Werken als zzp'er

Samenwerking

Goed nieuws! Standby thuiszorg heeft haar krachten gebundeld met A.D Thuishulp.

Momenteel bieden we huishoudelijke hulp aan in omgeving Den Bosch vanaf 1,5 uur per week.

Hier leest u meer over deze samenwerking.

Onze werkwijze

Bij Standby thuiszorg zorgen wij er al sinds 1999 voor dat u zelf de regie behoudt over de manier waarop u thuis blijft wonen. Met een vast zorgteam aan zorgverleners bieden wij ondersteuning en begeleiding bij dagelijkse taken. Daarnaast bieden zij ook verpleging en verzorging zoals dit gewenst is. Hierbij behoudt u zelf de regie over de zorg en kunt u thuis blijven wonen.

Lees meer over ons >

Kosten van thuiszorg

Thuiszorg wordt op verschillende manieren vergoed. Dit kan onder andere met een vergoeding via de Wet langdurige zorg (Wlz), Zorgverzekeringswet (Zvw), Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of particulier. De vergoeding is volledig afhankelijk van uw situatie en de gewenste zorg. Met onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Lees meer over de kosten >

Verzekeraars waar we mee werken

Cliënten aan het woord

9.0 gemiddeld 159 beoordelingen

We hadden snel zorg nodig voor onze alleenstaande oom, omdat we het niet aan zijn zussen van 85, 88 en 94 jaar over konden laten. We hadden binnen een halve dag Letitia als zorgende die bij hem is gebleven tot zijn dood zodat hij geen minuut alleen is geweest. Dat gaf ons een heel fijn, warm en veilig gevoel. Heel veel dank hiervoor namens de hele familie.

9.0
Geplaatst 18 januari

Zowel de medewerkers van de organisatie (planning, administratie) als de zorgmedewerkers zelf zijn zeer klantvriendelijk en proberen individuele wensen en omstandigheden steeds zo goed mogelijk tegemoet te komen. Heel flexibel en begripvol als er veranderingen in de afspraken nodig zijn.

9.3
Geplaatst 28 december

Standby is ingezet voor zorg van mijn moeder na zieknhuisopname van mijn vader. Naast de reguliere tbuiszorg. Standby dacht goed mee aan de zorg die we nodig hadden en kon op zeer korte termijn al hulp aan ons bieden. Omdat mijn moeder nog geen indicatie had hebben we dit als particuliere zorg kunnen inzetten zonder eerst op procedures te hoeven wachten. Al voor het contract werd getekend was de eerste zorg al ingezet. Lijntjes zijn kort en maatwerk is mogelijk. In onze crisissitiatie gaf dat veel rust voor mijn moeder maar ook voor de mantelzorgers.

8.4
Geplaatst 26 november