24 uurs zorg2018-10-01T14:04:15+00:00

Op zoek naar 24 uurs zorg ?

24 uurs zorg wordt vaak ingezet indien er sprake is van een terminale fase of dementie. Met Standby thuiszorg streven wij ernaar dat u zolang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Om dit te verwezenlijken bieden wij 24 uurs zorg aan. De naam zegt het al, er zal voor u of voor de zorgvrager 24 uur per dag en 7 dagen per week een professionele zorgverlener aanwezig zijn.

Er wordt in de 24 uurs zorg bij u of de zorgvrager thuis gewerkt met een vast zorg team van zelfstandige, professionele zorgverleners. Het zorgteam verleent persoonlijke verzorging en verpleging, maar is daarnaast ook begeleidend. Het zorgteam is samen verantwoordelijk voor de zorg en alle andere gewenste taken, zoals de vaatwasser inruimen, oude bloemen uit de vaas halen en de hond uitlaten.

In een terminale situatie is deze zorg in de meeste gevallen zonder eigen bijdrage te realiseren. Dit kan middels een zorgindicatie die door Standby thuiszorg georganiseerd kan worden. Wilt u meer weten over Standby thuiszorg en de zaken rondom 24 uurs zorg? Neem dan direct contact met ons op.

Vraag meer informatie aan