Onze werkwijze

Onze Werkwijze

Wat doet Standby thuiszorg voor jou als zelfstandig zorgverlener? Het wordt je als zzp’er in de zorg niet gemakkelijk gemaakt, denk aan werven van cliënten, administratie, facturatie en op de hoogte blijven van de constant veranderende wet en regelgeving. Terwijl je het liefst bezig bent met hetgene waar je van houdt ‘kwalitatieve zorg verlenen’.

loyalty-100x100

De cliënten die bij jou passen

Onze werkwijze is dat wij bemiddelen tussen jou en cliënten met zorgvragen. Je bezoekt cliënten in blokken van 3 tot 24 uur aaneengesloten. De zorgvragen zijn vooral complexere zorgvragen zoals dementie zorg, terminale zorg, zorg bij chronische ziekten en ouderen zorg.

happy-100x100

Werken met een glimlach?

Bij Standby gaan we voor een glimlach op het gezicht. We werken daarom alleen met zorgverleners samen die nieuwsgierig zijn naar de persoonlijkheid van de zorgvrager. Professionals die zich kenmerken als flexibel en ondernemend. Geen vraag te veel, geen inspanning te groot. De professionals die via ons bemiddeld worden hebben veel gemeen, maar zijn allemaal verschillend. Wij stellen alleen zorgvragen voor die passen bij jouw kwaliteiten.

Je bent welkom bij Standby thuiszorg op de eerste etage van ons kantoor. Ontmoet je collega’s, wissel ervaringen uit, werk aan je administratie, deel je kennis en voer een goed gesprek. Of maak een afspraak en laat je gratis voorlichten en inschrijven.

receipt-100x100

Wij zijn jouw backoffice

Standby thuiszorg maakt de organisatorische kant van zorg zo eenvoudig mogelijk. Wij nemen jouw taken uit handen zoals het bijhouden van je planning, opmaken van overeenkomsten, het opstellen en versturen van facturen en zorgen wij dat jij en je cliënten over een 24/7 bereikbaarheidsdienst beschikt.

Wij ondersteunen en adviseren je bij je ondernemerschap. Een onmisbare dienst in een sector waarin wetswijzigingen en bureaucratie eerder regel dan uitzondering zijn.

Voor onze diensten vragen wij een vergoeding waar je veel voor terug krijgt. De kosten die wij berekenen zijn bovendien fiscaal aftrekbaar waardoor je 40 tot 50 % minder kosten maakt.

compass-100x100

Bepaal je eigen koers

Standby thuiszorg bemiddelt tussen jou als zelfstandige in de zorg en cliënten met zorgvragen. Je kunt bij ons je eigen keuzes maken en hebt vrijheid in werktijden en opdrachten. Wij adviseren je met alles rondom het ondernemerschap. We benaderen je voor opdrachten die bij je passen, waardoor jij je helemaal kunt richten op je passie.