Team van Standby thuiszorg

Ons team

Klik op de foto voor een persoonlijk verhaal van iemand van het team!

Cliëntmanagers

Ik ben uw aanspreekpunt

Evelien Veltrop - RikkenEvelien Veltrop - RikkenEvelien Veltrop - Rikken
Evelien Veltrop - Rikken

Evelien Veltrop - Rikken

Cliënt manager

Judith BoeijenJudith BoeijenJudith Boeijen
Judith Boeijen

Judith Boeijen

Cliënt manager

Yvette LandmanYvette LandmanYvette Landman
Yvette Landman

Yvette Landman

Cliënt manager

Frauke DiesveldFrauke DiesveldFrauke Diesveld
Frauke Diesveld

Frauke Diesveld

Manager zorgbemiddeling / Teamleider cliënt management

Administrators

Ik zorg voor uw facturen

Cor van RooijCor van RooijCor van Rooij
Cor van Rooij

Cor van Rooij

Medewerker administratie

Marian van SchijndelMarian van SchijndelMarian van Schijndel
Marian van Schijndel

Marian van Schijndel

Medewerker administratie

Marjon van den BrandMarjon van den BrandMarjon van den Brand
Marjon van den Brand

Marjon van den Brand

Medewerker administratie

Bereikbaarheidsdienst

Belt u buiten kantoortijden? Dan sta ik voor u klaar.

Bernadet GelinckBernadet GelinckBernadet Gelinck
Bernadet Gelinck

Bernadet Gelinck

Bereikbaarheidsdienst medewerker

Snuffelstagair

Ik haal de koffie 😉
Standby thuiszorg is mijn gastouder. Ik word opgeleid om via stichting hulphond mijn toekomstige baasje te begeleiden aan de rolstoel.

BaxterBaxterBaxter
Baxter

Baxter

Hulphond

Staf

Hoe spijtig wij het ook vinden, ons spreek je waarschijnlijk weinig. Wij zijn verantwoordelijk voor de minder zichtbare kant van Standby thuiszorg. Zoals de financiën en de bedrijfsprocessen.

Huub LandmanHuub LandmanHuub Landman
Huub Landman

Huub Landman

Key Account Manager

Sinds begin 2015 ben ik werkzaam bij Standby thuiszorg. Voor Standby was ik werkzaam bij de Rabobank (financieel adviseur) en Thuishulp online (business manager). Werkend bij Thuishulp online hebben we na een tijdje besloten het volledige bestand van Thuishulp online bij Standby thuiszorg te trekken. De vraag kwam vervolgens of ik bij Standby thuiszorg wilde gaan werken. Sindsdien werk ik bij Standby thuiszorg met als taken pakket; stroomlijnen van processen, bedrijfsanalyses, commercie en nieuwe bedrijfsmodellen ontwikkelen met altijd de focus op klant tevredenheid, kwaliteit en toekomstbestendig. Ik kom elke dag met ontzettend veel plezier naar mijn werk. Niet alleen omdat er om elke hoek een leuke uitdaging ligt maar vooral dat we zo’n mooie dienst leveren. Kwalitatieve zorg. Lange zorgmomenten bij zorgvragen als bijvoorbeeld dementerende of terminale cliënten. Omdat de traditionele thuiszorg met hun routes niet passend zijn voor hun ziektebeeld rest vaak alleen nog een hospice. Wij zijn de enige die op zo’n moment kunnen zorgen dat iemand waardig thuis kan blijven. Daar gaat mijn hart toch sneller van kloppen dan producten als verzekeringen bij mijn functie bij de Rabobank;) . Mijn hobby's zijn Roeien, skiën en een koel biertje drinken met vrienden en familie. Voor vragen sta ik natuurlijk altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet,

Nicole PeijnenburgNicole PeijnenburgNicole Peijnenburg
Nicole Peijnenburg

Nicole Peijnenburg

Financiële administratie

Menny LandmanMenny LandmanMenny Landman
Menny Landman

Menny Landman

Algemeen directeur

Samen met mijn collega Nicole ben ik 18 jaar geleden Standby thuiszorg begonnen. Vanuit mijn vrijwilligerswerk bij het Rode Kruis kwam ik in contact met mensen die ontevreden waren over de thuiszorg. Met name bij thuiszorg voor terminale en dementerende mensen was er veel ruimte voor verbetering. Deze complexe zorg komt niet tot zijn recht in de gebruikelijke route van de nog steeds ouderwetse thuiszorg zoals we die kennen. Vol enthousiasme zijn wij het “gewoon” anders gaan doen. Inmiddels deel ik mijn kennis graag over de mogelijkheden die er zijn voor de thuiszorg. Het is zo belangrijk te weten dat er ook andere oplossingen zijn dan een hospice of een verpleeghuis. Met precies dezelfde financieringsmogelijkheden. De mooie pan die ik vast heb staat voor gastvrijheid. Ik hoop dat u geen drempel voelt om contact te zoeken. Het ergste wat men kan overkomen is dat men in de herfst van het leven niet de juiste zorg heeft gekregen. Ik nodig u graag uit bij ons op kantoor om persoonlijk kennis te maken. Onder het genot van een kop koffie vertel ik u graag meer over de dienstverlening van Standby thuiszorg. U zal tot de ontdekking komen dat het ook echt allemaal anders kan!

Nicole JornaNicole JornaNicole Jorna
Nicole Jorna

Nicole Jorna

Algemeen directeur